Remco Kuijer

Remco KuijerGeboren (1962) en getogen in Rotterdam, studerend van 1984 tot 1988 Nederlands Recht (civielrechtelijk en bedrijfsjuridisch afgestudeerd) aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Ik ben onder andere aangesloten bij de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten en volg jaarlijks diverse cursussen en opleidingen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Na enige jaren als vermogensbeheerder in binnen- en buitenland werkzaam te zijn geweest voor de ING Bank ben ik vanaf begin 1992 werkzaam als advocaat in Rotterdam. Ruim dertig jaar ervaring in het behartigen van belangen, het zoeken en vinden van oplossingen en -als het niet anders kan- het voeren van gerechtelijke procedures.

Van 1992 tot begin 2022 ben ik samen met drie andere advocaten werkzaam geweest bij Buise Advocaten te Rotterdam aan de Hillevliet 124. Een begrip in Rotterdam. Door omstandigheden houdt dat kantoor op te bestaan en is er zowel letterlijk als figuurlijk ruimte voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij het samen met mr Marian Houwing nieuw opgerichte en moderne kantoor Spoor60 Advocatuur-Coaching-Mediation te Berkel en Rodenrijs.

Het kantoor wordt bewust kleinschalig gehouden met twee ervaren advocaten. Hierdoor is het kantoor in staat zeer flexibel te werken en kan er steeds snel worden geschakeld.

Ik ben ook na dertig jaar nog altijd principieel van mening dat goede en deskundige rechtshulp voor iedereen in Nederland beschikbaar en bereikbaar moet zijn. Reden waarom ik altijd deel heb uitgemaakt van het systeem van gefinancierde rechtshulp. Ook wel pro-deo advocaat of werken met een toevoeging genoemd. Bij Spoor60 zal ik dat blijven doen. Mensen met een smalle beurs en een laag inkomen blijven van harte welkom. Tijdens een eerste informatieve en kosteloze gesprek kan worden besproken wat de mogelijkheden en kansen zijn om een financiële regeling aan te vragen.

Op donderdagen werk ik niet op kantoor.

Mijn uurtarief is € 189,- plus BTW (€ 228,69 inclusief BTW).

kuijer@spoor60.nl