Marian Houwing

Marian HouwingIn 1989 werd ik advocaat. Vanaf de start altijd in zelf opgerichte kantoren, in samenwerking met andere advocaten. Ruim twintig jaar werk ik ook als (geregistreerd MfN en VFAS) mediator. Sinds een aantal jaren is daar mijn werk als coach (post HBO opleiding professioneel coach en systemisch coachen, NOBCO geregistreerd) bijgekomen.

Mijn professionele passie ligt bij het begeleiden van cliënten in hun zoektocht naar een oplossing voor hun (juridische)problemen of tijdens persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Samen op zoek naar het beste resultaat met respect en aandacht voor alle betrokken personen en belangen. Ook als deze belangen zakelijk zijn, bijvoorbeeld als er sprake is van een eigen onderneming. Altijd in overleg waar dat kan. Als het nodig is met hulp van externe deskundigen of via een procedure bij de rechter.

Mijn interesse en aandacht is in de loop der jaren steeds meer uitgegaan naar het ondersteunen van mensen die problemen hebben op het gebied van familierecht, daar ligt mijn focus. Ik sta naast mijn cliënten en coachees, luister goed naar hun wensen en help hen richting te geven aan een nieuwe toekomst. Ik zet daarbij mijn kennis en ervaring in. Geduld, een realistische blik en eerlijkheid zijn daarbij uitgangspunt. Ik hou van een praktische en creatieve aanpak, waarbij “out of the box” denken vaak verrassend goede resultaten oplevert.

Je kunt van mij een coachende ondersteuning verwachten waardoor je weer nieuw perspectief krijgt. Jouw stip op de horizon.

Oog hebben voor kinderen die betrokken zijn in het scheidingsproces van hun ouders is voor mij erg belangrijk. Ik geef de kinderen ook een stem in het proces. Ik help mensen in hun transformatie van ex-partner naar gezamenlijke ouder die kan handelen in het belang van de kinderen.

Scheiden is rouwen met alle emoties die daarbij horen. Het is belangrijk het scheidingsproces zorgvuldig te doorlopen. Soms is het daarbij nodig om tijd en ruimte te nemen of te geven om zo de relatie respectvol te kunnen afhechten. Ik kan je de kaders bieden die daarvoor nodig zijn.

Het is goed eerst een afspraak te maken om met elkaar kennis te maken. Dat eerste gesprek is vrijblijvend. Zo kan iedereen zien en ervaren of een goede samenwerking mogelijk is. Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me gerust voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Op maandagen werk ik niet op kantoor.

Mijn uurtarief is € 230,- plus BTW (€ 278,30 inclusief BTW).

houwing@spoor60.nl
Marian op LinkedIn